Excite

Christian Bale negeert moeder al 3 jaar

Dat Christian Bale niet de makkelijkste jongen is, wisten we al. Hij ging ooit verschrikkelijk tekeer tegen een figurant die hem tijdens de opnames uit zijn concentratie haalde. Maar dat de acteur ook zijn eigen moeder links laat liggen, is zelfs in het geval van de grofgebekte Engelsman verbazingwekkend.

Drie jaar geleden praatten Christian Bale en zijn moeder Jenny voor het laatst met elkaar. De twee hadden stevige ruzie vlak voordat de Batman-film The Dark Knight in première ging. Sindsdien probeerde moeder Jenny de banden met haar zoon wel weer aan te halen, maar alle kerstkaartjes en e-mails bleven onbeantwoord.

Zo ook de e-mail die ze stuurde nadat Christian Bale een Oscar in ontvangst nam voor zijn rol in de boksfilm The Fighter. 'Goed gedaan, veel liefs, mam x' was het korte maar krachtige bericht van de 63-jarige Jenny. Opnieuw kreeg ze geen reactie van haar wereldberoemde zoon. Toch heeft ze de hoop nog niet opgegeven: 'Ik hoop dat deze Oscar ons bij elkaar kan brengen,' zei ze tegen de Britse krant The Sun.

Zijn nieuwe film heeft de moeder van Christian Bale in haar eentje in de bioscoop gekeken. Daar had ze moeite mee, maar ondanks de ruzie blijft Jenny haar zoons grootste fan. 'Ik vind zijn films geweldig, hij heeft een enorme inzet en inleving,' liet ze optekenen. Als het aan Jenny ligt, komt alles snel weer goed tussen de twee.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Made in Hollywood

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020