Excite

Christina Aguilera wordt nu ook filmster

Christina Aguilera wil bewijzen dat ze meer kan dan alleen fantastisch zingen. De voormalige Mouseketeer uit de Disneyclub gaat acteren. Britney Spears ging haar ooit al voor in de film Crossroads, maar Christina Aguilera pakt het net wat serieuzer aan. Geen chickflick, gewoon een serieuze film. Het is haar eerste filmrol.

De film die Christina Aguilera heeft uitgekozen om in te debuteren, is de film 'Burlesque' van regisseur Steve Antin. Dat zijn vaardige handen om je debuut aan toe te vertrouwen, want Antin regisseerde eerder de film 'The Good Mother'. Het script is geperfectioneerd door Susannah Grant, die ook betrokken was bij 'Erin Brokovich'.

In de film speelt de 27-jarige Aguilera een meisje uit een klein dorp. Ze is gezegend met een fantastisch talent. Ze kan namelijk enorm goed zingen. Een rol die voor Christina Aguilera is weggelegd. Uiteraard beproeft ze haar geluk in de grote stad. In Los Angeles wordt ze aangenomen in een neo-burlesque club. Daar vindt ze liefde en succes, een standaard recept voor een Hollywood-kraker.

Het is overigens niet helemaal de eerste keer dat Christina Aguilera in een film voorkomt. Eerder leende ze haar stem uit aan een visje in de film 'Shark Tale'. Dat was een animatiefilm, zoals haar karakter al doet vermoeden. In het najaar van 2009 gaat Christina Aguilera beginnen aan de opnames van haar grote debuut.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020