Excite

Clarice van Houten met Tom Cruise op de rode loper

De Nederlandse Clarice van Houten zal samen met Tom Cruise op de rode loper staan tijdens de première van Valkyrie in Amsterdam. Tom Cruise is haar tegenspeler in de nieuwe film, een hele eer, vindt ze zelf. De actrice maakt zich klaar voor de première om de perfecte outfit te kiezen. Ze moet kiezen uit een collectie van diverse ontwerpers. De keuze wordt waarschijnlijk uitgesteld tot enkele uren voor de première.

De actrice heeft het momenteel erg druk. Ze is net teruggekomen van een reis door Afrika die ze voor het Wereld Natuur Fonds heeft gemaakt. Nu zit ze midden in de promotietour voor Valkyrie. En ze is nog lang niet van plan om te stoppen met haar hectische leven.

Clarice van Houten is hard op weg om de bekendste Nederlandse actrice in het buitenland te worden. Ze begon haar carrière bij het programma Labyrinth van de VPRO. Ondertussen heeft ze verschillende Gouden Kalven gewonnen voor haar rollen in Nederlandse films. Ook heeft ze in grote filmproducties gewerkt, zoals Body of lies, Repossession Mambo en de nieuwe Valkyrie.

Valkyrie is een langverwachte dramafilm, over een mislukte aanslag op Adolf Hitler. Clarice van Houten vertolkt de rol van Nina, de echtgenote van de Duitste kolonel en tevens verzetsheld Claus von Stauffenberg. Die rol wordt gespeeld door Tom Cruise.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020