Excite

‘Class Company wil geld Sneijder niet zonder dankbetuiging’

Wesley Sneijder zou onverwachts toch hebben aangeboden om alle extra kosten van zijn extravagante bruiloft te betalen, zonder discussie. Volgens de voetballer wil de Class Company hier echter niet van weten en wordt een betaling alleen geaccepteerd als deze gecombineerd wordt met een openbare dankbetuiging.

The Class Company ontkende dit verhaal, maar Wesley’s uitspraken worden wel bevestigd door de manager van Wesley en Yolanthe. Naar eigen zeggen wilde Wesley alle vervelende dingen voor de kerst uit de weg ruimen en besloot hij uit liefde voor Yolanthe toch de beurs te trekken. Toen hij dat voorstelde, bleek dat dit niet zo makkelijk ging als gedacht. De voetballer kreeg zelfs het gevoel dat hij moest smeken om te mogen betalen. Na een gesprek van 2,5 uur waren de twee partijen er nog niet uitgekomen.

Er is nog een kleine kans dat alles toch opgelost kan worden zonder tussenkomst van de rechter, want Wesley is nog gebeld door de Class Company. Hij heeft dat telefoontje echter niet aangenomen, omdat hij alles nog even wilde laten bezinken.

Na de bruiloft van Yolanthe en Wesley bleek dat er nogal wat kosten waren gemaakt waar de Class Company en het koppel het niet over eens waren. Yolanthe en Wesley besloten daarop een deel van het bedrag niet te betalen en de gang naar de rechter af te wachten. Volgens Wesley gaat het om een bedrag van 285.000 euro. De Class Company gaf al eerder aan dat het openstaande bedrag niet uitsluitend voor de extra dingen was en dat het oorspronkelijke budget uiteindelijk maar met een paar procent overschreden was.

Afbeelding: Flickr, gebruiker alemaxale

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020