Excite

Coke kost Kerry Katona contracten

Kerry Katona hangt op het randje van de afgrond. Ooit was ze zeer succesvol met de stoere meidengroep Atomic Kitten. Daarmee scoorde ze enkele hits en werd ze een celebrity in Engeland. Er zat uiteraard gelijk een showbiz-huwelijk in, met Westlife-zanger Brian McFadden. Na het uit elkaar vallen van Atomic Kitten viel ook het huwelijk met McFadden uit elkaar en kwamen er nieuwe relaties en nieuwe showbizmomenten. Zo deed Katona mee met het programma "I'm a celebrity" en won ze die show ook in 2004.

Kerry Katona gebruikte haar celebrity voor een real life soap bij MTV, maar die werd onlangs gecanceld omdat er maar 19.000 mensen naar kijken. Dat is namelijk niet zo veel. Het kostte haar een contract van 100.000 Britse ponden. Maar dat is niet de laatste tegenslag voor Kerry Katona. De ex-zangeres werd namelijk betrapt op het snuiven van coke. En dat niet alleen, het werd ook gefilmd. Schijnbaar deed Katona het snuifwerk toen twee van haar vier kinderen gewoon in huis waren. Wereldnieuws, in Engeland dan.

Het betekent ook het einde van het laatste lucratieve contract van Katona. Iceland, een bedrijf dat ingevroren voedsel verkoopt, vernietigt namelijk het vierjarig contact dat Katona 250.000 pond per jaar opleverde. Iceland is namelijk bang dat het slechte imago van Katona zal terugslaan op het bedrijf. Er werd geen enkel risico genomen. Daarmee is Kerry Katona ook haar belangrijkste bron van inkomsten kwijt, net als haar reputatie. Om het allemaal te verwerken is ze met huidige man en kroost naar Tenerife gegaan. Daar zal het vast helemaal goed komen met haar verslavingen.

Afbeelding: Flickr, HeatRadioCelebs

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018