Excite

Coleen Rooney wil nog een kind van Wayne

Voetballer Wayne Rooney mag in zijn handjes knijpen met zijn vrouw Coleen. Hoewel de voetballer een affaire met een prostituee zou hebben gehad, zou Coleen toch graag een tweede kindje van hem willen.

Pikant detail is natuurlijk dat Wayne die buitenechtelijke relatie had terwijl Coleen zwanger was van hun eerste kindje Kai, inmiddels zestien maanden oud. Maar volgens bronnen zou dit helemaal niet meer spelen en is alles weer koek en ei tussen het koppel. "Mijn liefde voor mijn man is sterker dan ooit. Alles gaat fantastisch tussen ons. Ik vind moeder zijn het mooiste wat er is dus ik wil heel snel een tweede kindje," zou ze volgens de Telegraaf tegen vrienden hebben gezegd.

Hoewel het wel bedenkelijk is dat Coleen op dit moment van de zon aan het genieten is op Barbados zonder Wayne, zou het niet waar zijn dat het huwelijk van de twee in zwaar weer verkeerd. Bronnen zeiden tegen het blad The People: "Alles is opgelost en ze zijn gelukkiger dan ooit."

Coleen, die oorspronkelijk uit Liverpool komt, is overigens meer dan alleen een voetbalvrouw. Zo schrijft ze een column en werkte ze mee aan diverse reclamecampagnes.

Afbeelding: Flickr, gebruiker americanistadechiapas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020