Excite

Comeback Britney bekroond met Award

Britney Spears: van popprinses naar paparazzi-voer. Na een lange, donkere periode is Britney eindelijk weer serieus bezig met een comeback. Een poging die nu bekroond werd met een Teen Choice lifetime achievement award!

Nadat Britney in 2004 in het huwelijksbootje stapte met danser Kevin Federline en vervolgens twee kinderen kreeg, is ze geen moment uit de tabloids geweest. Niet vanwege haar nieuwe singles of optredens, maar vanwege haar vreemde gedrag. Meer dan eens is ze kortstondig opgenomen geweest en regelmatig had ze publieke inzinkingen.

Toen haar vader Jamie vorig jaar ingreep en al haar zaken overnam om ervoor te zorgen dat de gevallen popprinses weer terug op haar troon kon klimmen, was ze daar niet echt blij mee. Onder zijn ‘gezag’ heeft ze haar zaken echter wel weer goed op een rijtje gekregen, met als resultaat een aantal nieuwe singles, een nieuw album én een nieuwe reeks concerten. En nu dus een mooie Teen Choice lifetime achievement award!

Hoewel er bij die concerten nogal eens iets mis ging, lijkt het erop dat Britney haar leven weer redelijk onder controle heeft. Voor haar vader reden genoeg om beëindiging van zijn gezag aan te vragen. Britney mag waarschijnlijk binnenkort haar eigen zaakjes weer regelen. Hoe dat uit zal pakken blijft nog even de vraag, maar één ding is zeker: de wereld zal haar op de voet volgen!

Afbeelding: Flickr account samlavi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018