Excite

Concert Amy Winehouse een aanfluiting

Ondanks dat ze er al jaren bijloopt als een gedrogeerd skelet, probeert Amy Winehouse toch nog het beste te maken van haar muzikale carrière. Met de nadruk op probeert, want erg goed gaat het allemaal niet. Tijdens een concert in de Servische hoofdstad Belgrado was boegeroep namelijk haar deel. Niet alleen kwam de Britse een uur te laat, daarnaast strompelde ze over de bühne en waren haar teksten nauwelijks te verstaan.

Volgens de Servische pers was de start van haar Europese tournee daarmee een regelrechte aanfluiting. De optredens in Istanboel en Athene zijn al geannuleerd.

En dat is toch ontzettend zonde want de 27-jarige werd aan het begin van haar loopbaan nog gezien als een ontdekking. In Belgrado kwam ze echter bijna anderhalf uur te laat, om daarna eens even lekker over het podium te zwalken. Het onthouden van haar tekst was blijkbaar ook al teveel werk voor mevrouw Winehouse, net als het vasthouden van haar microfoon. Haar band werd ook nog eens getrakteerd op een verdwijntruc van de laveloze zangeres.

En daar hadden haar fans natuurlijk geen 45 euro voor betaald. Hun oplossing? Vooral veel boe-roepen en een enkeling zag zich zelfs genoodzaakt om het concert voortijdig te verlaten.

Onlangs nog deed Winehouse een poging om af te kicken van de drank en de drugs. Van haar management mogen de hotels waarin ze verblijft haar geen alcohol serveren. Blijkbaar hebben deze maatregelen niet naar behoren gewerkt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020