Excite

Concerten Michael Jackson uitgesteld

Michael Jackson heeft besloten om zijn reeks van vijftig concerten, die 8 juli in Londen zouden beginnen, uit te stellen met vijf dagen. Nu staat hij vanaf 13 juli in de O2 arena van Londen. Drie van de optredens zijn zelfs verplaatst naar maart 2010. Volgens de organisatie is de show uitgesteld vanwege de enorme omvang van de show. Toch lijken er ook andere redenen te zijn voor de uitgestelde concerten.

Eerder deze maand werd namelijk bekend datMichael Jackson huidkanker zou hebben. Michael Jackson zelf sprak hier zelf niet over, omdat hij zijn comebacktour niet in gevaar wilde brengen. Maar nu blijkt dat hij vandaag een spoedoperatie zal ondergaan. De operatie heeft te maken met de huidkanker en zal zeer pijnlijk zijn. Lagen huid op zijn neus en borstkast worden verwijderd om te kijken of er kwaadaardige huidgroei is. Daarna wordt er besloten of Michael Jackson, de King of Pop, bestraald moet worden.

Het is nog onduidelijk of de huidkanker van Michael Jackson te maken heeft met de huidziekte vitiligo die Michael Jackson heeft. Sommige bronnen zeggen zelfs dat Michael Jackson al jaren blekende crèmes gebruikt, die huidkanker kunnen veroorzaken. De organisatie van de comebackconcerten in Londen ontkent dat de operatie iets te maken heeft met het uitstellen van de concerten.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020