Excite

Conrad Murray smeekt de rechter

Sinds de dood van Michael Jackson is arts Conrad Murray geregeld in het nieuws geweest. De persoonlijke lijfarts van de koning van Pop zou namelijk illegaal verdovende middelen te hebben toegediend. De arts heeft de rechter nu gesmeekt om een eerlijk proces.

De arts is namelijk bang dat hij op voorhand al veroordeeld zal worden. Zo zegt dokter Murray dat foto’s van de lijkschouwing een onterecht negatief beeld zullen geven. Het juridische team van de dokter is van mening dat het de jury ook niet zal helpen om een oordeel te vellen wanneer ze de foto’s zien. Ook heeft Murray gevraagd of de bewijsmaterialen van bezoekjes aan seksclubs en stripclubs buiten beschouwing gelaten kunnen worden. Daarbij wil het juridisch team ook dat buitenechtelijke escapades niet worden meegenomen in de rechtszitting. Dit heeft immers niets te maken met de zaak van Michael Jackson.

Of er gehoor wordt gegeven aan de smeekbede van Conrad Murray is nog maar afwachten. Het belooft wel een heftige hoorzitting te worden, waarbij het voor de jury nog een hele klus is om aan te geven of Conrad Murray werkelijk schuldig is. Murray zelf heeft het gevoel in een nadelige positie te staan, omdat er sowieso al erg veel in het nieuws is geweest over de zaak Michael Jackson. Mensen zullen er dus moeite mee hebben een mening te vormen die niet op de media is gebaseerd.

Afbeelding: Flickr account nevellatumbleweed

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020