Excite

Courteney Cox twijfelt nog over scheiding

Courteney Cox twijfelt nog over haar scheiding en is zeker nog niet toe aan een nieuwe man. Dat liet de Friends-actrice weten tegenover een Amerikaans tijdschrift. Cox en haar man David Arquette gingen vorig jaar bij wijze van proef uit elkaar, maar tot een definitieve scheiding is het nog niet gekomen.

Toen de relatie tussen de twee stuk liep, verscheen met name David nogal opvallend in het nieuws. Hij gaf erg openhartige interviews over hun seksleven – of het gebrek daaraan – en het leek er bovendien op dat hij relaties met andere vrouwen onderhield. Hoewel er ook wel geruchten gingen dat Courteney iets met haar Cougar Town-tegenspeler zou hebben, bleek hier achteraf niets van waar te zijn.

In het interview geeft Courteney aan dat ze nog twijfels heeft, omdat haar gevoelens voor David ondanks alles nog heel erg sterk zijn. De twee waren jarenlang samen en hebben ook een dochter. Bovendien voelt Courteney dat ze gefaald heeft als de scheiding er wel door komt. David heeft al aangegeven dat hij het van zijn vrouw af zal laten hangen. Hij wil de relatie graag voortzetten, als zij dat ook wil.

Courteney heeft overigens geen spijt van de proefscheiding. Wat haar betreft is het juist heel goed om diep te gaan en niet bang te zijn voor eventuele rommel die je maakt. Je komt daar later namelijk alleen maar sterker uit. Misschien niet altijd samen, maar wel beter.

Afbeelding: Flickr account Hot Rod Homepage

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018