Excite

Courtney Love claimt leven Kelly Osbourne gered te hebben

Courtney Love claimt dat ze het leven van Kelly Osbourne gered heeft. En dan niet één keer, nee, twee keer. Dit bleek uit een nieuwe videoboodschap die de Hole-zangeres en weduwe van Kurt Cobain opnam.

Aanleiding voor de spectaculaire onthulling was dat Kelly haar in een tv-show een ‘crackhead’ genoemd had. Voor Courtney is dat een stevige belediging, zeker gezien het feit dat ze al sinds oktober 2005 van de drugs zou zijn. Volgens Courtney weet Kelly dat en weet ze ook dat het niet toegestaan is om drugs mee te nemen naar het huis van Courtney.

In haar videoboodschap laat Courtney duidelijk merken dat het haar dwars zit dat mensen altijd over haar beginnen, als het gaat om drugs. Juist omdat ze allang met drugs gestopt is, komt dat extra hard aan. Bovendien vindt ze het nogal flauw dat Kelly de uitspraak doet, omdat de twee – aldus Courtney – altijd goed met elkaar op kunnen schieten. Bovendien, zo zegt Courtney, heeft ze haar leven twee keer gered, omdat Kelly aan de Oxycontin en cocaïne was en er zelfs schuim uit haar mond kwam.

De kans dat de uitlatingen van Courtney op waarheid berust zijn, is aanwezig. Kelly heeft namelijk een groot probleem met drugs gehad, maar heeft die periode inmiddels ook achter zich kunnen laten.

Afbeelding: Flickr account Ted Van Pelt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021