Excite

Courtney Love is woedend op verspillers erfenis Kurt Cobain

Courtney Love is door al haar geld heen. Het is niet eens haar eigen schuld. De miljoenen die de overleden Kurt Cobain heeft nagelaten, onder andere dertig miljoen dollar cash, zijn niet opgegaan aan drank- en drugsmisbruik. Integendeel, het schijnt dat Courtney Love op dat gebied nuchterder is geworden. Nee, de mensen die ingehuurd waren om de erfenis te beheren, zijn het geld kwijt geraakt.

Is toch vreemd, als je verwacht dat er miljoenen op je rekening staan, maar je pinpas geeft aan dat het maximum is bereikt. Omdat een junkie niet de meest betrouwbare persoon is om met miljoenen om te gaan, was besloten om de erfenis van Kurt Cobain te laten beheren door mensen die er verstand van hebben. Via ingewikkelde speculaties op onder andere huizenmarkt hebben deze mensen echter vele miljoenen weggesluisd.

Courtney Love is woedend. Met een team van advocaten, accountants en zelfs overheidshulp gaat ze achter het geld aan. Er is al zo’n dertig miljoen getraceerd, maar er schijnt wel tot meer dan vijfhonderd miljoen te zijn weg gemoffeld. Als het geld wordt terug gevonden of geëist, zal Courtney Love een deel gebruiken om mensen die hun huis zijn kwijt geraakt weer onderdak te geven. Dat is in ieder geval beter dan het uitgeven aan heroïne, dat staat vast.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020