Excite

Courtney Stodden verkoopt sekstape voor goede doel

  • © Getty Images
Courtney Stodden, die vooral bekend werd als het tienerbruidje van acteur Doug Hutchinson uit The Green Mile, zou haar sekstape hebben verkocht ten behoeve van het goede doel, zo meldt TMZ. Ze zou de sekstape hebben verkozcht aan Vivid Entertainment, het bedrijf dat achter alle bekende sekstapes zit. Overigens zou de bijna bejaarde Hutchinson niet op de tapes te zien zijn en zou het alleen gaan om beelden van Stodden zelf.

Stodden vertelt dat ze de beelden besloot te verkopen toen deze gestolen werden door één van haar beste vrienden. De kans dat ze uit zouden komen werd daarmee ineens een stuk groter en dan kon de inmiddels 20-jarige blondine er beter zelf beter van worden. Ze kreeg in totaal een miljoen voor de beelden, maar zou dit schenken aan goede doelen. Op haar lijstje staan onder meer een organisatie die zich hard maakt voor dieren en een organisatie die zich inzet voor kinderen met kanker.

Afgelopen maand werd al bekend dat er een sekstape in omloop was van de jonge realityster. Toen vertelde Steven Hirsch van Vivid Entertainment dat hij de tape inderdaad gezien had en dat hij geweldig was. Sterker nog, hij noemde het het meest unieke materiaal dat hij ooit gezien had, maar wilde toen nog niet vertellen of hij ook daadwerkelijk op de tape geboden had.

Courtney Stodden werd in 2011 bekend toen ze besloot als 16-jarige te trouwen met haar acteercoach Doug. Hij was op dat moment 50. Omdat zij minderjarig was, had ze toestemming nodig van haar ouders. Die leken hier echter geen problemen mee te hebben en de twee stapten in het huwelijksbootje. Het huwelijk hield 2,5 jaar stand. Daarna gingen ze uit elkaar en leidde Courtney een wat wilder leven. In 2014 kwam het echter toch weer tot een verzoening. Na die tijd is het relatief rustig geweest rond het stel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021