Excite

Coverzangeresje (10) ontroert Lady Gaga

Ze is pas tien jaar, maar de Canadese Maria Lourdes Aragon is dankzij YouTube met haar versie van de nieuwe Lady Gaga-single 'Born This Way' hard op weg naar wereldfaam.

Gaga postte de video van het meisje op haar Twitter en hield het zelf niet droog. Ze schreef er volgens HLN bij dat 'ze niet kon stoppen met huilen tijdens het kijken'. De video is intussen al meer dan acht miljoen keer bekeken op YouTube. Het succes is zo groot dat Gaga een duet met Maria heeft voorgesteld. Dat zou moeten plaatsvinden tijdens het optreden van Lady Gaga op 3 maart in Toronto.

In een Canadese radioshow werd Aragon tijdens een telefoongesprek in contact gebracht met haar idool. Showbizzjournalist Perez Hilton had de video doorgestuurd naar Lady Gaga. "Niet alleen heb je een mooie stem, maar je slaagt er ook in me zo te raken dat ik begin te huilen en zo een slechte dag makkelijker achter me kan laten", zei Lady Gaga.

"Misschien dat als ik op 3 maart in Toronto optreed, je me tijdens 'Born This Way' op het podium kunt vergezellen. Bedankt om in mij te geloven, ik doe dat ook in jou. En terwijl je opgroeit en een superster wordt, zal ik er altijd voor je zijn."

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018