Excite

Cristiano Ronaldo bedroog Irina Shayk

  • © Getty Images
Toen het Russische model Irina Shayk en voetballer Cristiano Ronaldo elkaar ontmoetten tijdens een fotoshoot voor Armani in 2010, was het liefde op het eerste gezicht. De twee kregen een relatie die vijf jaar duurde. Begin dit jaar kondigde het stel aan uit elkaar te gaan. Nu blijkt dat dat niet zomaar was: Irina voelde zich behoorlijk bedrogen door Cristiano, die met talloze vrouwen contact bleek te hebben.

De 30-jarige Portugese voetballer bekende dat op nieuwjaarsdag aan het model, dat zich vervolgens behoorlijk 'stom' voelde. Irina was vooral boos omdat ze het steeds voor hem opgenomen had en hem had vertrouwd als hij vertelde dat geruchten niet waar waren. Nu bleek dat wel het geval te zijn. Ze verbrak de relatie en is inmiddels aan het daten met acteur Bradley Cooper.

Overigens kwam de bekentenis van Cristiano niet helemaal spontaan; tijdens een bezoek aan hun huis in Madrid vond Irina een telefoonrekening, met daarop allerlei nummers die ze niet herkende. Toen ze vervolgens die nummers begon na te trekken, bleken ze te horen bij talloze vrouwen uit landen als Colombia, Australië en Frankrijk. Ze confronteerde hem hier direct mee, maar Cristiano bleef eerst ontkennen dat hij contact had gehad met de vrouwen. Toen ze liet zien wat ze allemaal ontdekt had, gaf hij het toch toe.

Omdat Ronaldo ook niet echt een goede reden had voor zijn bedrog, besloot Irina direct de relatie te verbreken. Ze verliet de woning en heeft zich sindsdien gericht op haar eigen leven en carrière. Inmiddels lijkt ze dus ook weer gelukkig te zijn in de liefde. Ook met haar carrière gaat het goed; voor haar modellencarrière reist ze nog steeds de hele wereld over.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021