Excite

Cristiano Ronaldo wordt internationaal uitgelachen

Cristiano Ronaldo is een begenadigde voetballer. Bovendien doet hij het erg goed bij de vrouwen. Een sekssymbool, zo zou je hem zeker kunnen omschrijven. Reken maar dat er honderdduizenden tienermeisjes zijn met een grote poster van de voetballer boven hun bed. Maar ook Cristiano is niet ongenaakbaar. Ook Cristiano kan verkeerde keuzes maken. Bijvoorbeeld door het uitkiezen van hele foute accessoires. Mode-accessoires, wel te verstaan. Een foto van Cristiano Ronaldo met een wel heel vreemd hoofddeksel maakt het namelijk het mikpunt van spot.

Lachen, gieren, brullen en ook gniffelen, dat gebeurt nu internationaal vanwege de mode-fail van Cristiano Ronaldo. De oorzaak van al dit gegiechel? Tijdens een vakantie is Cristiano gefotografeerd met een roze bloem achter zijn oor. Jawel, een roze bloemetje. Wat wil hij ons duidelijk maken? Comedien Alan Carr wist te melden dat zelfs Elton John zou schrikken van de kledingkeuze van Ronaldo. Kijk, daarmee word je wel meteen op je plek gezet, als profvoetballer. Britse krant The Sun heeft de foto en het verhaal.

Zelf ziet Ronaldo er geen kwaad in. Hij vindt zichzelf de best geklede speler van Manchester United, met of zonder roze bloem achter zijn oor. Ook wist hij zichzelf tegen te spreken door te zeggen dat in Los Angeles iedereen er zo extreem bij loopt en hij niet met de massa mee hobbelt. Behalve met de massa in Los Angeles, blijkbaar. Al eerder werd Cristiano namelijk uitgelachen omdat hij zijn benen schoor en te strakke broeken droeg. Gelukkig is hij een profvoetballer, waar het uiteraard helemaal niet draait om mode en uiterlijk. Vraag maar aan David Beckham.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020