Excite

Daan Schuurmans getrouwd met Bracha

Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh hebben elkaar zaterdag in Amsterdam het ja-woord gegeven. Het huwelijk werd voltrokken in de Obrechtkerk, zo meldt De Telegraaf op basis van berichten van TVEnschedeFM.

Schuurmans en Van Doesburgh hadden al vier jaar een relatie. De vonk sprong over tijdens de repetities voor het toneelstuk Closer, waarin zij allebei speelden.

Op dat moment had Schuurmans echter een relatie met Jennifer Hoffman, die hij ook al ten huwelijk had gevraagd. "Toen ik merkte dat mijn toneelspel met Bracha in het liefdesstuk serieus werd en ik echt gevoelens voor haar kreeg, heb ik dat direct aan Jennifer opgebiecht," zo onthulde de acteur toentertijd in De Telegraaf.

De 39-jarige Schuurmans is een succesvolle Nederlandse acteur en schitterde in diverse bekende films en tv-series. De geboren Rotterdammer speelde onder meer mee in Westenwind, Rozengeur & Wodka Lime, Keyzer & De Boer Advocaten, Bernhard, schavuit van Oranje en Bellicher, de Macht van meneer Miller. Ook is hij bekend van de films Costa, Volle Maan, Alles is Liefde, Floris en Phileine zegt sorry.

De dertigjarige Van Doesburgh doorliep de Toneelschool van Amsterdam en groeide snel uit tot een bekend actrice. Zij was onder meer te zien in De Eetclub, het Schnitzelparadijs, Moordwijven en Vet Hard.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020