Excite

Dakloze met gouden stem op weg naar rijkdom

Een dakloze man in Amerika heeft de kans van zijn leven gekregen, en dat alles door een filmpje op internet. Ted Williams stond met een kartonnen bord langs de kant van de weg in Columbus, Ohio. Op het bord stond geschreven dat hij over een door God gegeven stem beschikte, en dat hij alle hulp zeer zou waarderen. Die boodschap wekte de nieuwsgierigheid van een journalist van The Columbus Dispatch.

Hij vroeg Willams om ‘te werken’ voor zijn dollar, en maakte een filmpje, waarin de zwerver om hulp vraagt. Nadat het op Twitter gelinkt werd, kwam er een overweldigende aandacht voor. Inmiddels is de clip een hit op YouTube, en heeft Williams talloze lucratieve aanbiedingen ontvangen.

Een plaatselijke financiële instelling bood Williams maar liefst 10.000 dollar voor het inspreken van voice-overs, en een lokale tv-station wil hem inzetten als presentator. Volgens een agent in Los Angeles zou Williams wel eens miljoenen kunnen gaan opstrijken. Zelfs grote nationale media willen iets van hem. Onder andere MTV en sportkanaal ESPN zouden belangstelling hebben getoond voor ‘de man met de gouden stem’.

Voordat Williams aan lager wal raakte werkte hij als radiopresentator. Door problemen met drank en drugs nam zijn leven echter een andere wending. Hij zegt zelf nu al twee jaar clean te zijn. Mensen die hem kenden als zwerver zijn behoorlijk verbaasd: ze hebben nooit in de gaten gehad dat Williams over ‘de stem’ beschikte.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020