Excite

Dakloze radiostem krijgt eigen milkshake

Wie het leven van Ted Williams zou verfilmen kan hoogstwaarschijnlijk rekenen op genadeloze kritiek van recensenten. Ongeloofwaardig en veel te ver gezocht zou het oordeel zijn. Een dakloze die via een filmpje op internet in één klap wereldberoemd wordt. Vervolgens gaat hij op aanraden van Dr. Phil naar een afkickkliniek die hij binnen no-time weer verlaat.

De carrière van Ted Williams leek na de mislukte afkickpoging alweer op de weg terug. Hoewel hij zei echt af te willen kicken maar het gewoon niet vol kon houden in de kliniek, waren de kritieken vooral in Amerika hard. Maar na een periode van relatieve stilte rondom de man met de gouden stem is hij ineens weer terug!

Milkshakebar Millions of Milkshakes in Californië lanceert namelijk de 'Golden Milkshake', bedacht door Ted Williams. Millions of Milkshakes staat bekend hun milkshakes samengesteld door beroemdheden. Onder andere Miley Cyrus, David Beckham en Kim Kardashian hebben een signature milkshake bij de bar en Ted Williams voegt zich nu bij het selecte gezelschap.

Bij de presentatie van zijn eigen shake zag Ted Williams er fris en verzorgd uit. Gekleed in een grijs maatpak presenteerde de voormalige zwerver zijn drankje, waarna hij in een heel aardig uitziend wagentje stapte en wegreed. Het lijkt erop dat Ted Williams toch de discipline heeft om de door hem ingeslagen weg naar boven te kunnen vervolgen.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020