Excite

Dakloze radiostem Ted Williams in afkickkliniek

We hebben hem waarschijnlijk allemaal al gezien (en nog belangrijk: gehoord). Ted Williams, de dakloze met de grandioze radiostem. Ooit werkte de beste man daadwerkelijk als voice-over bij een radiostation, tot hij met alcohol en drugs in aanraking kwam. Televisie-goeroe Dr. Phil heeft hem nu overgehaald om af te kicken.

Williams werd beroemd toen hij in Columbus in de Amerikaanse staat Ohio werd geïnterviewd. Het interview werd op Internet gezet en de rest is geschiedenis. Zijn stem is zo goed, dat hij direct een aantal baantjes aangeboden kreeg. Wat ook meehelpt is dat zijn uiterlijk totaal niet bij zijn stem lijkt te passen.

Dr. Phil had een lang gesprek met Williams dat vandaag op de Amerikaanse televisie wordt uitgezonden. Hoewel Williams al een aantal maal heeft geclaimd dat hij de afgelopen twee jaar geen drugs of alcohol heeft aangeraakt, verteld hij in dit gesprek dat dit een leugen is. Familie en vrienden zeggen zelfs dat Williams sinds hij ontdekt is nog elke dag heeft gedronken.

In Amerika kan het snel gaan. Op 3 januari werd hij een beroemdheid op Internet. Sinds die tijd heeft hij een contract getekend met een Amerikaans televisiekanaal en is hij te horen in een televisiereclame voor macaroni. Verder wordt hij de stadionomroeper van de American Football-ploeg Cleveland Caveliers.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jamesfischer

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021