Excite

Dana International niet in Volendam en Amsterdam

Dana International zal aanstaande zaterdag niet optreden tijdens Eurovision in Concert in Amsterdam en Volendam. Ze stelde eerst ontzettend hoge eisen en zegde uiteindelijk het hele concert af.

Het was de bedoeling dat Dana International een optreden zou verzorgen tijdens het concert, maar dat gaat helaas niet door. Volgens de organisator van het concert, Rene Romkes, was het nogal een pittig traject. In de eerste instantie had hij contact met haar pr-manager en die zei dat ze zeker zou komen als ze de voorronde zou winnen. Daarna moest het echter ook nog langs haar persoonlijke manager en die blijkt dwars te liggen.

Romkes zou niet de enige zijn die Dana International wilde zien, ook Beau Monde en de Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw hadden aanvragen ingediend. Ook bij hen legde Dana echter erg hoge eisen neer, waaronder een geldbedrag, overnachtingen voor haar en haar personeel in dure hotels en natuurlijk eersteklas vliegtickets voor iedereen.

Uiteindelijk vindt Romkes het nog niet eens zo erg dat het optreden van Dana niet doorgaat. Hij meent dat ze dan hun handen vol zouden hebben gehad aan Dana, terwijl er ook uit twintig andere landen artiesten komen. Bovendien acht hij de kans dat Dana dit jaar ook wint erg klein.

Afbeelding: Flickr account Daniel Kruczynski

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020