Excite

Daniel Craig nog twee keer James Bond

De Britse acteur Daniel Craig geeft zijn rold als James Bond voorlopig nog niet op. Diverse media melden dat Craig voor twee films heeft bijgetekend die nog opgenomen gaan worden. Hoewel de nieuwste James Bond film ‘Skyfall’ pas vanaf november in de bioscopen te zien zal zijn, gonst het nu al van de geruchten dat zijn rol als Brits geheim agent voor Daniel Craig niet hoeft te stoppen na drie geplande James Bond-films.

Daniel Craig als James Bond

Daniel Craig is door zijn nieuwe contracten één van de Bond-acteurs die de rol van 007 meerdere keren op zich mag nemen. Alleen Roger Moore en Sean Connery verschenen vaker als de superspion op het witte doek, beide maakten zij zeven Bond-films. Skyfall is Craigs derde film als Bond. Eerder speelde hij de rol in ‘Casino Royale’ en ‘Quantum Of Solace.’ De namen voor de vierde en vijfde film zijn nog niet bekend.

Levenslange verbintenis

Daniel Craig heeft volgens fansite M16.com aangegeven dat hij zijn rol als James Bond erg serieus neemt. De acteur zegt dat de rol van 007 voor hem een levenslange verbintenis is. Voor de fans van Daniel Craig is er dus hoop op nog meer werk van de acteur als superspion. ‘Skyfall’ met onder anderen Ralph Fiennes en Javier Bardem, zal vanaf eind oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018