Excite

Daniel Radcliffe: 'Ik was verslaafd aan drank!'

Harry Potter is verslaafd aan drank. Natuurlijk niet de tovenaarsleerling, maar wel de acteur die hem in de films speelt. De 21-jarige Daniel Radcliffe vertelde namelijk aan het blad CQ dat hij bijna een alcoholverslaving had gehad. "Ik had drank nodig om het leuk te hebben."

Volgens Radcliffe leefde hij zoals hij eigenlijk helemaal niet wilde leven. "Een paar jaar lang had ik het idee dat ik als een rockster moest leven. Maar dat past helemaal niet bij me." De jonge acteur prijst zich vooral gelukkig dat de paparazzi hem nooit op een dronken moment hebben gefotografeerd. "Daar heb ik echt mazzel mee gehad, want ze hadden die foto’s behoorlijk vaak kunnen nemen."

Radcliffe, die stelt dat hij sinds augustus geen druppel meer heeft aangeraakt, zou het liefst gewoon een paar drankjes drinken op een feestje. Maar een echt feestbeest is de Brit niet. "Ik blijf liever thuis om te lezen of ik praat liever met iemand die me aan het lachen maakt. Daar hoef ik me trouwens ook helemaal niet voor te schamen."

Sinds zijn negende speelt Radcliffe al in de Harry Potter films. Volgens de Britse pers heeft hij daar al zo’n 60 miljoen euro mee verdiend. Deze maand gaat de nieuwe film, Harry Potter and the Deadly Hallows: Part II in première.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020