Excite

Daniel Radcliffe kreeg bizarre cadeautjes

Daniel Radcliffe heeft een boekje opengedaan over de soms bizarre fanmail die hij in de afgelopen jaren heeft ontvangen. De Engelse acteur, die Harry Potter speelt in de gelijknamige filmserie, kreeg de meest vreemde cadeautjes en brieven, zo vertelt hij in The Daily Mirror.

Radcliffe ontving onder meer een Freddy Krueger-masker en fotoalbums met alleen maar foto's van zichzelf. "Ik kreeg ooit een foto van een melkfles en een voordeur," zegt de beroemde acteur. "Bleek dat het om mijn huis ging! Er stonden nog twee mensen bij. Enkel de deur scheidde mij van hen. Dat was bijzonder vreemd."

Maar daarmee hield de stroom vreemde cadeautjes niet op. "Ze hebben me ooit een reuzenoor gestuurd," vervolgt Radcliffe. "Ik vertelde dat ooit op een persconferentie in Japan en de hele zaal stond opeens op z'n kop. Blijkt dat er een Japanse stand-up comedian is die iets met reuzenoren heeft, dus ze vonden het blijkbaar een geweldig cadeau."

Mogelijk gaat de stroom bizarre cadeautjes voor Radcliffe in de komende jaren wat opdrogen. Onlangs ging het achtste en laatste deel van de Harry Potter-filmserie in première. Daarmee kwam een einde aan een tijdperk waarin Radcliffe en zijn collega-acteurs wereldfaam verwierven, veel in de spotlights stonden en derhalve een grote fanschare opbouwden. Maar met het afsluiten van het Potter-serie lijken de acteurs het de komende maanden wat rustiger aan te gaan doen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020