Excite

Dannii Minogue zwanger van eerste kind

Dannii Minogue, 38, is zwanger! Eerder gingen al geruchten, die vandaag door het X-Factor jurylid bevestigd werden. Nu haar 12-weken scan ook in orde was, kon ze haar goede nieuws wereldkundig maken.

Voor Dannii en haar vriend, rugbyspeler Kris Smith, is het hun eerste kind. Ze verwachten het baby’tje in juli en hebben al aangegeven erg uit te kijken naar zijn of haar komst. Of Dannii daarna ook weer terug komt bij >X-Factor blijft nog even de vraag. Normaal gesproken begint het X-Factor seizoen weer in augustus en in dit geval zou dat dus net na de bevalling zijn.

Dannii en Kris zijn op dit moment bij familie in Australië. Haar zus, zangeres Kylie, heeft al aangegeven ook erg blij te zijn met het feit dat ze weer tante wordt.

Toen enige tijd terug een aantal foto’s verschenen waarop het leek dat Dannii een klein buikje had, kwam de geruchtenstroom op gang. Men ging er vanuit dat Dannii haar eerste drie maanden er al op had zitten. Een woordvoerder voor het stel heeft nu aangegeven dat dat pas deze week het geval is en dat het nieuws daarom nog niet eerder aangekondigd werd.

Dannii en Kris zijn sinds 2008 samen en vierden het goede nieuws samen in de Press Club, waar Dannii alleen wat nipte aan een glas water. Eerder gaf Dannii al aan dat Kris echt de liefde van haar leven is en dat ze dolgraag met hem zou willen trouwen. Deze ontboezeming was opmerkelijk, omdat Dannii eerder al had aangegeven dat ze nooit meer zou willen trouwen, omdat ze al zoveel slechte relaties achter de rug had.

Afbeelding: Flickr account garybembridge

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020