Excite

Dannii niet blij met vertrek uit X Factor

Danni Minogue is helemaal niet blij met haar vertrek als jurylid van X Factor. Hoewel in eerste instantie naar buiten kwam dat Dannii er zelf vanaf zag, omdat het niet in haar schema paste, lijkt het er nu op dat de zangeres vindt dat ze eruit gewerkt is.

Volgens vrienden heeft de kleine zangeres hen verteld dat de producers niet eens gekeken hebben of bepaalde data verschoven konden worden, zodat Dannii mee kon doen aan X Factor en aan haar verplichtingen voor Australia’s Got Talent kon voldoen. Die moeite deden ze wel voor Gary Barlow, die Simon Cowell gaat vervangen en vanwege de komende Take That-tour een nogal volle agenda had.

Tegen Dannii vertelden de producers echter dat ze maar tussen Australië en Engeland moest reizen als ze mee wilde doen. Dat betekende dat ze in de komende maanden talloze keren die vlucht van 25 uur zou moeten maken. Met een zoontje van tien maanden is dat eigenlijk niet meer te doen. Daarbij komt nog eens dat Dannii ontzettend geliefd is bij het publiek en dat ze zelfs de mentor was van de winnaar van afgelopen seizoen, Matt Cardle.

Inmiddels zijn er ook in het X Factor-kamp geluiden opgegaan over het vernieuwen van het team en dat het echt wel mogelijk was geweest om de audities te verschuiven, als men Dannii er echt bij had willen houden. Dat was dan blijkbaar niet het geval.

Afbeelding: Flickr account SPakhrin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020