Excite

Data optredens Michael Jackson

In navolging van de nogal overbodige, bizarre en vooral korte persconferentie die Michael Jackson vorige week hield, zijn vandaag de data van de concerten bekendgemaakt. Op 8,10,12,14,16,18,22, 24, 26 en 28 juli zal Michael Jackson voor het laatst het beste van zichzelf geven. Alle optredens gaan door in de O2 Arena in Londen.

Vanaf woensdag zullen de kaarten verkocht worden in voorverkoop en het lijkt erop dat dit hard zal gaan. Meer dan een miljoen fans hebben zich geregistreerd om meteen een kaart te kopen van zodra ze beschikbaar zijn. Vanaf vrijdag zal dan de officiële kaartverkoop van start gaan. De prijzen schommelen tussen 50 en 76 euro, exclusief reserveringskosten.

Een woordvoerder heeft vanmorgen nog bevestigd dat Michael Jackson helemaal fit is en klaar voor de uitputtende reeks optredens. "Michael is honderd percent gefocust en is gezond. Als er ook maar iets aan de hand is, gaat het feest niet door", luidt het. De voorbereidingen zijn al zo'n twee jaar bezig omdat het een tijdlang erg slecht gesteld was met de gezondheid van de King of Pop. Vorige week zou hij een medische test hebben laten uitvoeren om te bewijzen dat hij terug de oude was. Die test gaf positieve resultaten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021