Excite

Date Justin Bieber en Selena Gomez eindigt in ruzie

Een date van Justin Bieber en Selena Gomez is uitgelopen in een fikse ruzie. Vrijdag is Selena Gomez na tien minuten romantisch dineren boos weggelopen uit het restaurant. Justin Bieber reed vervolgens achter zijn ex aan, maar de verzoeningspoging waar de zanger op uit was mislukte toen Selena Gomez de deur niet voor hem wilde opendoen.

Japans restaurant

Justin Bieber kwam van een koude kermis thuis toen hij vrijdag probeerde de knipperlichtrelatie van hem en Selena weer nieuwe leven in te blazen in een Japans restaurant in San Fernando Valley. Juist toen de zanger dacht het goed te maken met Selena barstte de bom en ontstond een fikse ruzie waar het hele restaurant van mee kon genieten. Selena Gomez stormde naar buiten en reed terug naar huis. Justin Bieber volgde in zijn Ferrari, maar werd niet binnengelaten door zijn ex-vriendin. Zaterdagochtend werd gek genoeg toch Biebers auto weer aangetroffen bij de zangeres voor de deur.

Relatie onduidelijk

De twee jonge sterren gingen vorige week uit elkaar, na een relatie van ruim een jaar. Verschillende bronnen voorspelden toen dat het niet lang zou duren voordat Justin en Selena weer samen zouden zijn. De Amerikaanse entertainmentwebsite TMX berichtte woensdag dat de twee tortelduifjes de nacht samen hadden doorgebracht. Het is onduidelijk of Justin en Selena op dit moment weer samen zijn. Zondagavond zijn de American Music Awards. Het is de vraag of Bieber en Gomez samen op de rode loper zullen verschijnen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021