Excite

David Beckham blijkt impotent te zijn

David Beckham blijkt behoorlijk impotent te zijn. Maar dankzij pillen van het merk USA Selikon kan hij blijven rennen en vliegen op het veld, en in bed! De vrouwtjes zijn helemaal tevreden met de prestaties van David Beckham in het veld, want de pillen werken uitermate goed. Althans, als je de Chinese reclame moet geloven waarin David Beckhem de pillen aanprijst.

David Beckham niet op de hoogte van eigen impotentie

Niet dat David Beckham zelf op de hoogte was van het gebruik van zijn beelden voor de Chinese reclame, of van zijn impotentie. De reclamemakers hebben oude beelden van Beckham gebruikt en er een Chinees overheen laten brabbelen. Zo lijkt het alsof Beckham zelf de pillen probeert te verkopen en een miljard Chinezen duidelijk wil maken dat z'n leuter niet naar behoren werkt.

Keanu Reeves en Sean Connery ook misbruikt

Niet alleen David Beckham, maar ook Keanu Reeves en Sean Connery hebben last van de Chinese impotentie. Ook zij worden in dezelfde reclame gebruikt om de stoere mannenpil aan de Chinees te brengen. De reactie van David Beckham, Keanu Reeves en Sean Connery is nog niet bekend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020