Excite

En dat is twee...

Een nieuwe getuige zou bevestigen dat stervoetballer David Beckham seks heeft gehad met prostituee Irma Nici, zo beweert Irma's vroegere baas, hoerenmadam Kristin Davis.

Nici zei vorig jaar in een interview met het Amerikaanse tijdschrift In Touch dat ze verschillende keren seks heeft gehad met David Beckham. Er zou ook sprake zijn geweest van een triootje, waarvoor Beckham 7500 euro zou hebben betaald. Volgens de voetballer was er allemaal niets van waar. Hij sleepte Nici en In Touch voor de rechter en eiste een schadevergoeding van zo'n 20 miljoen euro.

Vorige week verloren de Beckhams de rechtszaak tegen de prostituee en het blad. De voetballer houdt echter vol dat de twee elkaar nog nooit hebben ontmoet. Volgens hem hebben de beschuldigingen een negatieve invloed gehad op zowel zijn privéleven als zijn carrière. Maar Beckhams advocaten moesten bewijzen dat de verklaringen van Nici onwaar zijn en daar slaagden ze niet in.

Nu is er dan een tweede vrouw, die volgens de Mirror Nici's beweringen zou ondersteunen. Volgens de tabloid zou het collegaatje van Nici het verhaal ook voor de rechter willen bevestigen, zo vertelde Irma's voormalige baas Kristin Davis aan de Britse krant.

Om wie het precies gaat, is nog onbekend. Volgens Davis is het 'een blanke New Yorkse van midden 30'. Of dit de vrouw is met wie Beckham dat triootje zou hebben gehad, is evenmin bekend gemaakt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jingdianmeinv3

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021