Excite

David Beckham verliest rechtszaak

Arme David Beckham. De stervoetballer heeft zijn rechtszaak tegen het blad Touch verloren. Het magazine publiceerde een verhaal waarin escortgirl Irma Nicci aan het woord gelaten werd. De dame van lichte zeden beweerde dat zij en Beckham vijf keer seks hadden gehad. Een Amerikaanse rechter bepaalde dat er niet genoeg bewijzen zijn dat Nicci liegt. Beckham kan zijn geëiste schadevergoedingen van 20 miljoen euro op zijn buik schrijven.

Touch kwam in september met het verhaal. Volgens de 26-jarige Nicci betaalde Beckham €10.000 per nachtje met haar samen. En dat is vrij veel geld, want volgens de callgirl bestond de hete nacht uit slechts een uurtje voorspel, terwijl de daad nog eens een kwartiertje in beslag nam. Toch vond Nicci de voetballer allerminst slecht als minnaar.

Al snel gingen er stemmen op dat er vuil spel werd gespeeld. Volgens ingewijden was er helemaal niets waar van het verhaal van de callgirl. Beckham spande dan ook een rechtszaak tegen haar aan.

De voetballer, van wie je mag verwachten dat hij zijn schaapjes op het droge heeft, wilde poen van Touch en Nicci zien. Een Amerikaanse rechter stak hier echter een stokje voor. Er was niet bewezen dat Nicci loog.

Het is niet de eerste keer dat er geruchten de ronde doen dat Beckham niet trouw is aan zijn Victoria. Eerder al claimde zijn voormalige assistente Rebecca Loosdat Beckham met haar het bed in was gedoken.

Afbeelding: Flickr, gebruiker clf

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020