Excite

David Carradines pleegde geen zelfmoord

Uit een onafhankelijke autopsie is gebleken dat de acteur David Carradine niet is gestorven aan zelfmoord. Dit werd eerder altijd door de Thaise autoriteit beweerd. Het onderzoek werd gedaan door patholoog-anatoom Dr. Michael Baden. Hij vertelt dat er uit de autopsie verschillende bewijzen zijn gekomen waaruit blijkt dat David Carradine niet is overleden aan zelfmoord.

Helaas is het nog niet duidelijk waar de acteur David Carradine dan wel aan overleden is. Dr. Micheal Baden zegt dat er eerst moet worden gekeken op de plek waar het slachtoffer is gevonden om meer duidelijkheid te kunnen krijgen. Ook moeten de gegevens van het forensisch lab en het toxicologisch rapport nog komen. Er zijn nog veel onderzoeken in volle gang en het is afwachten wat de resultaten zullen zijn.

Er werd in eerste instantie telkens gedacht dat de dood van David Carradine te maken had met een uit de hand gelopen seksspel. Hij hing namelijk met een touw om zijn nek en om andere lichaamsdelen in een kast. De familie van David Carradine heeft nooit geloofd dat het om een zelfmoordactie ging.

David Carradine heeft meer dan honderd films gemaakt en werd in de jaren zeventig nationaal bekend door zijn rol in de serie Kung Fu. In 2003 werd hij opnieuw bekend, omdat hij toen een rol had in de film Kill Bill.

Afbeelding: allocine.fr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020