Excite

David Hasselhoff slaat jonge vrouw aan de haak

David Hasselhoff mag dan een jaartje ouder zijn, hij heeft nog steeds de nodige charme. Dat blijkt wel uit het feit dat hij een 27 jaar jongere vrouw aan de haak heeft weten te slaan. De 58-jarige Baywatch-acteur zou al drie maanden daten met zijn 31-jarige vriendin.

Het zou gaan om een vrouw uit Wales die parttime werkt als model en fabrieksarbeider. David is op het moment in Engeland, omdat hij jureert in Britain’s Got Talent. Daar zou hij de 31-jarige Hayley Roberts hebben ontmoet. Sinds hun ontmoeting zijn ze niet meer bij elkaar weg te slaan.

David is alweer even vrijgezel; hij was 16 jaar getrouwd met Pamela Bach, maar zij gingen in 2006 uit elkaar. Zowel Pamela als David hebben nogal problemen gehad met alcohol en Pamela heeft hierom zelfs in de gevangenis gezeten; zij was met een glaasje te veel op achter het stuur gekropen. Hoe erg het probleem van David was, werd pas duidelijk toen hij door een van zijn dochters gefilmd werd terwijl hij stomdronken was. Dat filmpje ging de hele wereld over en na die tijd probeerde David weer op te krabbelen. Hij werd daarna nog een keer dronken gefilmd, maar lijkt zijn leven nu weer redelijk op de rit te hebben.

Afbeelding: Flickr account Simon Davison

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020