Excite

David Hasselhoff wil niet beroemd zijn

Het is niet gemakkelijk om David Hasselhoff te zijn. ‘The Hoff’ zou het liefst helemaal niet zo beroemd willen zijn. Vooral de serie Knight Rider heeft bijgedragen aan die ongewenste roem. ‘Zelfs mijn vader noemt me nog Michael, van Michael Knight.’

Beroemd zijn is helemaal niet zo leuk als het lijkt, zo zei Hasselhoff tegen de Britste krant The Sun. "Ja, je krijgt de beste plek in een restaurant. Maar dan zit iedereen te kijken hoe jij zit te eten." Als hij het allemaal opnieuw zou mogen doen, zo zegt de voormalige Baywatch-ster, dan had hij niet geprobeerd beroemd te worden. "Roem maakt een inbreuk op je leven en trekt vooral emotioneel een hele zware wissel."

In 2007 werd Hasselhoff andermaal geraakt door zijn beroemdheid. Zijn dochter had een video gemaakt waarop Hasselhoff stomdronken een hamburger lag te eten. Hasselhoff, die inmiddels zijn drankprobleem te boven is gekomen, zegt dankbaar te zijn dat zijn dochter de opname maakte. "Ze probeerde me te laten zien dat ze bang was wanneer één van haar ouders zich zo gedroeg." Minder blij was de acteur toen de video op onverklaarbare wijze op YouTube terechtkwam. Nog steeds wordt ‘The Hoff’ af en toe bekogeld met hamburgers.

Ondanks de aversie tegen beroemd zijn, probeerde Hasselhoff zich eind vorig jaar weer in de kijker te spelen met de reality-serie The Hasselhoffs. Door tegenvallende kijkcijfers zond A&E uiteindelijk maar twee aflevering uit.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018