Excite

David Hasselhoff zuipt opnieuw ongezond veel

David Hasselhoff heeft een drankprobleem. Daar is geen twijfel over, dat is een feit. Begin dit jaar werd David Hasselhoff een hype, toen er een filmpje op YouTube verscheen waarin Hasselhoff straalbezopen en halfnaakt op de vloer een hamburgertje zat weg te kanen. Zijn dochter filmde het gebeuren en confronteerde haar vader met zijn gedrag. Uiteraard werden er veel beloftes gedaan, maar van beterschap lijkt geen sprake.

In paniek belde gisteren Hayley (19), dochter van de voormalige Knight Rider en Baywatch-ster, naar het ziekenhuis. Haar vader zat weer vol met alcohol en dat is altijd even scherp blijven. De vorige keer werd Hasselhoff namelijk met een promille die de 3,9 aantikte opgenomen, waardoor hij bijna de pijp uit ging. In het jaar waarin celebrities neervallen alsof het vliegen in de hitte zijn, zou dood door alcohol van Hasselhoff wel passen. Maar Hayley was daar duidelijk niet aan toe.

Even een rijtje feiten: Hasselhoff werd in 2002 opgenomen in de Betty Fordkliniek en veroorzaakte in 2006 in Londen een grote rel door straalbezopen een vechtpartij te beginnen op straat. De vraag is wanneer het echt goed fout met het alcoholprobleem van David Hasselhoff. Zelfs op en top genant op YouTube komen met je dronken harsens is nog niet genoeg geweest. Wordt, helaas, waarschijnlijk gevolgd.

Afbeelding: HLN.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020