Excite

De 3 vraagtekens rond de dood van Michael Jackson (deel 1)

Net als zijn leven, is ook de dood van Michael Jackson omgeven met vraagtekens. Zo is nog steeds niet duidelijk waar de ster aan stierf, waar en wanneer hij begraven zal worden en of hij nu een fortuin achterlaat, of vooral heel veel schulden. Over de King of Pop zullen we daarom voorlopig nog niet uitgepraat zijn!

Toen het schokkende nieuws over de popster naar buiten kwam, bleef lange tijd onduidelijk of en wanneer hij overleden was. Op het moment dat de ambulance naar het huis van Michael Jackson werd geroepen, was de popster waarschijnlijk al niet meer bij kennis, maar volgens ooggetuigen was hij toen zelfs al niet meer in leven. Zijn hart had een behoorlijke opdonder gehad in de laatste weken van zijn leven was Michael Jackson lichamelijk erg zwak. Hij at bijna niets meer en leefde vooral op medicijnen. Hoewel hij 1 meter 80 lang was, woog hij nog maar net 57 kilo.

Zijn zwakke gestel kan de reden zijn voor de hartstilstand die hij afgelopen donderdag kreeg. Of de medicatie die zijn huisdokter Dokter Conrad Murray hem dagelijks toediende te maken heeft met deze hartstilstand moet de tweede autopsie uitwijzen. De resultaten van deze autopsie kunnen een aantal weken op zich laten wachten. Bekend is wel al dat zijn maag vol pillen zat en dat zijn huid er niet uit zag door de vele injecties. Wat voor cocktail aan medicijnen er precies in zijn lichaam zaten toen de King of Pop stierf, is nog niet geweten.

Gelukkig is het lichaam van de popster inmiddels vrijgegeven en kan de familie zich voorbereiden op zijn begrafenis. Waar die begrafenis zal plaatsvinden is ook nog onzeker. De familie Jackson zou Michael het liefst begraven op Neverland, de ranch die Jackson vorig jaar moest verkopen. Verwacht wordt dat er binnenkort meer details over de begrafenis naar buiten zullen komen, zodat fans zich eventueel ook kunnen melden! Het zou namelijk ook kunnen dat de familie besluit de begrafenis in besloten kring te houden, zonder buitenstaanders.

Deel 2 van de drie vraagtekens rond Michael Jackson

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021