Excite

De drie vraagtekens rond de dood van Michael Jackson (deel 2)

Wat de oorzaak van zijn dood ook is en wat er met het lichaam van Michael Jackson gaat gebeuren; het zijn bijzaken in vergelijking met de vraag die op ieders lippen brandt: laat Michael Jackson een erfenis na en zo ja, wie krijgt die?

Hoewel Michael Jackson er een extravagante levensstijl op nahield die ervoor zorgde dat hij diep in de schulden raakte, verdiende hij ook veel geld met zijn platen en optredens. Bovendien kocht hij jaren geleden de rechten op heel veel nummers van de Beatles, waar hij ook veel geld mee verdiende. De helft van deze rechten verkocht hij al eens voor 250 miljoen en de andere helft zal minstens zoveel opbrengen.

Naast de vraag of er überhaupt iets overblijft om weg te geven, is het ook maar de vraag wie er iets moet krijgen. Het is nog niet duidelijk of de King of Pop wel een testament had en aan wie hij zijn bezittingen na wilde laten. Mocht blijken dat hij geen testament heeft, dan zal alles naar zijn naaste familie gaan.

Ook dat is echter nog niet zo gemakkelijk als het klinkt: verwacht wordt dat er nog een hevige strijd zal losbarsten over de voogdij van de kinderen van Michael – en dus het beheer van hun erfenis! Volgens verschillende media zou biologische moeder Debbie Rowe haar eigen kinderen – Paris en Prince Michael I – weer terug willen, maar zelf ontkent ze dat. Ook gaan er geruchten dat Michael niet de vader was van de kinderen en dat hun oma daarom geen aanspraak op ze kan maken.

De perikelen rond de dood van Michael Jackson zullen naar verwachting dus nog wel even voortduren!

Afbeelding: Flickr

De 3 vraagtekens rond de dood van Michael Jackson, deel 1

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020