Excite

De duivel bestaat

Ruim 4000 euro gaf Gavin Paslow uit om er als de duivel uit te zien. Na verschillende operaties heeft hij nu horentjes, een gespleten tong en scherpe hoektanden. Gisteren werd hij onder zijn nieuwe naam Diable Delenfer veroordeeld tot een huisarrest 's nachts. Hij mag niet door de straten dwalen, omdat hij teveel mensen de stuipen op het lijf zou jagen.

Om de duivelse look compleet te maken, gebruikt Gavin Paslow ook groene contactlenzen. Normaal gezien laat hij ook een sik staan maar die heeft hij speciaal voor de rechtbank tijdelijk afgeschoren. Als zijn dromen uitkomen, zal hij ook bottransplantaties krijgen om zijn gezicht driehoekiger te maken en zal hij over een paar jaar met een echte staart rondlopen.

Diablo Delenfer (Gavin Paslow) is een 39-jarige Brit die intussen gescheiden is. Hij is de vader van twee kinderen. Naast de duivel uithangen heeft hij nog een paar andere hobby's, zoals middeleeuws boogschieten, heavy metal en motor rijden. Dat laatste is nu moeilijker, omdat zijn helm niet over zijn horentjes past.

Afbeelding: The Sun

Update: Diablo Delenfer is trouwens niet de enige die zogenaamde Body Mods heeft laten doen, bekijk ook zeker de hagedisman en de katman.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020