Excite

De haargrens van Yolanthe

Door velen wordt ze gezien als misschien wel de mooiste vrouw van Nederland. En met de jaren lijkt ze alleen maar mooier te worden, alhoewel ze zelf beweert dat er nooit aan haar gesleuteld is. Volgens het AD kan dit helemaal niet en ze analyseerden de presentatrice van top tot teen.

"Haar lippen en borsten ogen voller, haar haar langer, haar tanden witter en ze zit strakker dan ooit in haar vel," staat vandaag op de website van de krant te lezen. De redactie van de krant keek vooral naar Yolanthe’s nieuwe programma Yolanthe op Drie, waarin volgens het AD wel een heel opvallend verschil met vroeger te zien was.

Vooral de haargrens is onderwerp van discussie. Vroeger, zo zegt de krant, liep die tot over haar voorhoofd door. "Liep, inderdaad, want Yo heeft een strakkere en rondere haargrens dan voorheen," aldus het AD.

Weg zijn de ‘rare babyhaartjes’: de 26-jarige actrice en presentatrice heeft nu een mooie, ‘normale’ haargrens, die ‘strak langs het lijntje loopt.’ In haar nieuwe programma gaat Yolanthe de fameuze Ivo Niehe achterna. Ze interviewt de groten der aarde voor een show die verdacht veel op de TROS TV-Show van Niehe lijkt. Gisteren interviewde ze bijvoorbeeld zangeres Kelly Rowland en voetbaljournalist Johan Derksen.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020