Excite

De hobby van Clive Worth is van Facebook afgegooid te worden

Het is hem al menigmaal duidelijk gemaakt dat Facebook niet bedoeld is om vreemde mensen te ontmoeten. En al helemaal niet om je voor te doen als een ander persoon dan je werkelijk bent. Maar daar trekt Clive Worth zich niets van aan. Hij geniet van alle aandacht die zijn online avonturen krijgen.

Clive Worth is een zestig jarige Brit en voormalig mijnwerker. Tegenwoordig zit hij voltijds op internet. Hij beweert al met meer dan 1500 vrouwen het bed te hebben gedeeld dankzij het online contact. En hij zegt zijn hobby te willen volhouden tot hij tachtig is.

Inmiddels heeft Facebook zijn accounts al vier keer verwijderd. Dat doet het bedrijf alleen als er klachten komen van andere gebruikers, die gegrond zijn. Dus heeft Worth maar weer een nieuw profiel aangemaakt. Deze keer heet hij 'Carol Peters' en gebruikt hij een foto van model Coralie Robinson als profielfoto. Dat verklaart al veel van zijn verbanningen.

Niet alleen Facebook, ook andere sites hebben last van de fanatieke Brit. Zo werd hij in 2004 van DatingDirect.com getrapt. Hij beweert aan die site 200 vrouwen overgehouden te hebben. Toen al kreeg hij aandacht voor zijn 'afwijking' van de media.

Andere sites waar ze Clive Worth zat zijn, zijn plentyoffish.com, match.com, break.com en buzz.net. Hij geeft aan dat de vrouwen vaak boos van hem worden en hem aangeven, waarop hij verwijderd wordt. Waarschijnlijk is Clive Worth inmiddels de beroemdste online stalker ter wereld.

Afbeelding: BBC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020