Excite

De mooiste billen zijn van Doutzen Kroes

Volgens de Britse tabloid Daily Mail is het achterwerk van Doutzen Kroes het mooist van alle Victoria’s Secret modellen. De ‘Angels’ zoals de modellen van het lingeriemerk worden genoemd, liepen woensdagavond de wereldberoemde Victoria’s Secret modeshow. ‘s Werelds mooiste lichamen waren op de catwalk te zien in nietsverhullende lingerie. Van de 37 Victoria’s Angels had de Friese Doutzen de beste billen, vindt de Britse krant.

Lingeriesets

Doutzen Kroes kwam in totaal in drie verschillende outfits de runway op. Eerst verscheen de Friese schone in een roze kanten setje met een hoelahoep. Daarna kwam Doutzen in een wit kanten slip en bh ten tonele, gecombineerd met een grote veren hoofdtooi. Tijdens de laatste run was Doutzen gehuld in een eveneens witte set, versierd met een zwart korset en zwarte veren vleugels.

Flirten

De Daily Mail schrijft dat Doutzen er alles aandeed om de aandacht van het publiek te vestigen op haar afgetrainde lichaam. Ze draaide haar billen daarvoor precies op het goede moment richting de camera’s, terwijl ze flirtte met het publiek op de voorste rijen. Ook artiesten zoals Justin Bieber en Bruno Mars werden afgeleid door Doutzen. Zangeres Rihanna deed zelfs een dansje met Doutzen op de catwalk, waarbij het Nederlandse topmodel bijna struikelde over de jurk van Rihanna.

Nederlandse modellen Victoria’s Secret

Behalve Doutzen Kroes liepen er nog twee Nederlandse modellen mee in de modeshow. Angels Bregje Heinen en nieuwkomer Maud Welzen betraden naast Kroes de catwalk voor de laatste Victoria’s Secret show.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021