Excite

De ouders van Karst T. zijn verbijsterd

Volgens de ouders van Karst T. wees niets erop dat hij tijdens Koninginnedag zes mensen zou doden en vele anderen zou verwonden. De ouders zeggen dat hij op 29 april zijn moeder had gebeld voor haar verjaardag en dat hij opgewekt had geklonken en dat er niets anders was dan normaal. Dat hun zoon Karst voor een heus drama zou zorgen tijdens Koninginnedag zag niemand aankomen.

Toen de vader en moeder van Karst T. over de rommelmarkt liepen kregen ze te horen dat er een aanslag was in Apeldoorn. Ze besloten naar huis te gaan en daar naar het nieuws te luisteren. Toen hun andere zoon na vieren opbelde begon de echte nachtmerrie. Hij zei: ‘Het lijkt erop dat Karst de dader van de aanslag is’ De ouders zijn perplex en verbijsterd. De ouders hebben niet meer kunnen communiceren met hun zoon voordat hij met de auto in Apeldoorn reed.

De ouders vertellen dat het vroeger altijd erg slecht ging met Karst. Ze hadden het vermoeden dat hij dronk en drugs gebruikte. Hij zat in de schulden, maar wist er toch weer bovenop te komen. Later verhuisde hij van Apeldoorn naar Velp en weer later naar Huissen. Sinds het najaar van 2008 ging het opnieuw slecht met Karst. Hij bleef opeens weg bij zijn werk en belandde in een dip. Hij deed er tot begin maart over om daar uit te komen. Volgens de ouders was hij de laatste maand weer erg optimistisch en was er niet aan hem te merken dat hij iets van plan was.

Dossier: Drama in Apeldoorn

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020