Excite

De Relishow van Arie Boomsma wordt verfilmd

Wat kan hij eigenlijk niet? Arie Boomsma schreef onlangs zijn eerste roman, getiteld De Relishow. Dat boek werd redelijk goed ontvangen bij recensenten en het publiek. Sterker nog, filmproducent Job Gosschalk was zo onder de indruk van het verhaal dat hij Arie Boomsma belde met de vraag het boek te mogen verfilmen.

Uitbundig liefdesleven

Boomsma vertelt in het programma De Wereld Draait Door dat hij een telefoontje kreeg van Gosschalk met de vraag of er al andere producenten achter zijn boek aanzaten. Hij vond het namelijk erg goed en zou het willen verfilmen. Daar zei Boomsma natuurlijk geen nee tegen en inmiddels heeft uitgeverij Promotheus/Bakker bekend gemaakt dat de verfilming er inderdaad gaat komen.

De Relishow vertelt het verhaal van Barnabas Holee, een populaire priester die zichzelf een artiestennaam heeft aangemeten. Tijdens zijn preken zitten de kerken propvol, hij is regelmatig op televisie te zien en houdt er een uitbundig liefdesleven op na. Barnabas Holee is mateloos populair, maar voor die populariteit betaalt hij op een gegeven moment natuurlijk een prijs.

Steeds veelzijdiger

Die boodschap gaat Job Gosschalk overbrengen naar het witte doek. Eerder produceerde Gosschalk de film Alles is Liefde, 't Schaep met de Vijf Poten en 't Vrije Schaep. Nu gaat hij aan de slag met het werk van de steeds veelzijdiger wordende Arie Boomsma. Naast schrijver is Boomsma immers ook bekend als presentator, fotomodel en acteur. In zijn jonge jaren was hij ook nog eens een verdienstelijk basketballer. In 2008 maakte Arie Boomsma bekend te gaan trouwen met zijn toenmalige vriendin. Ze kenden elkaar toen al tien jaar, maar nog voordat ze officieel trouwden, ging het stel uit elkaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019