Excite

De reservebillen van Nathalie Portman

Nathalie Portman is een gelauwerd actrice en daarmee ook een beetje een luxepaardje. Zo gebruikt ze regelmatig stand-ins, zodat ze scènes zelf niet hoeft te spelen.

De actrice kreeg eerder al commentaar, omdat ze in de prijswinnende film Black Swan veel dansscènes niet zelf zou hebben gedaan. In plaats daarvan was het ballerina Sarah Lane die het leeuwendeel van de dansjes voor haar rekening nam. De regisseur had tegen de media gezegd dat Nathalie zelf zo’n 80% van de dansjes had gedaan. Ballerina Sarah was daar behoorlijk verbolgen over.

En ook in Nathalie’s nieuwe film Your Highness wordt er gebruik gemaakt van een stand-in. Dit keer zijn het de billen van Nathalie die vervangen worden door een ander paar kadetten. In de film zit namelijk een scène dat we de actrice van achteren zien, waarna ze in een meertje duikt.

Overigens is het niet zo dat de billen van Nathalie niet mooi genoeg waren. Ze had er alleen simpelweg geen zin in om het ijskoude water in te duiken. In plaats daarvan werd Caroline Davis gevraagd om de honneurs waar te nemen. Voor de frisse duik kreeg de filmstudente €400 euro. Toch leuk meegenomen.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020