Excite

De tepelpiercing van Christina Curry

Christina Curry is wild en spannend. Althans, ze doet haar uiterste best om zichzelf te profileren als kinky. Gisteren zette ze namelijk zelf een filmpje online waarop te zien is dat ze in beide tepels een piercing laat zetten. Spannend zeg.

De 20-jarige Christina staat vooral bekend als dochter van Adam Curry en Patricia Paay. "Dit is wat er gebeurt als je me tien seconden alleen laat!" twitterde ze gisteren, om vervolgens te linken naar een filmpje waarin ze een stukje metaal door haar tepels laat knijpen.

Christina lijkt een beetje aandacht tekort te komen. Toen haar moeder in 2009 in de Playboy poseerde riep ze direct dat ze ook wel zou willen, zonder resultaat. Wel mocht ze in datzelfde jaar uit de kleren voor het mannenblad FHM. Ook deed ze auditie voor Britain’s Next Top Model, maar daar werd ze afgewezen vanwege haar geringe lengte.

Christina zelf snapt de ophef rondom de video naar eigen zeggen niet zo goed. "Wat iedereen zich moet realiseren: het zijn maar borsten en het maakt me toch niet uit," aldus Christina op Twitter. Moeder Patricia vindt het allemaal niet zo’n goed idee. "Nu Christina aan de hele wereld haar borsten heeft getoond, kan ze een naaktreportage in de Playboy wel vergeten," zei de diva in De Telegraaf.

Benieuwd naar de borsten van Christina? Klik dan hier!

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020