Excite

De Toppers zijn vertrokken naar Moskou

Als goede wensen een succesmeter zijn, hebben de Toppers nu al een heel hoge plaats behaald. René Froger, Gordon en Jeroen van der Boom zijn dinsdagavond onder veel mediabelangstelling door een enorme groep fans uitgezwaaid. Vol goede moed vertrekken ze naa Moskou voor het Eurovisie Songfestival. Jeroen overtuigt helemaal door de pers te laten weten dat ze er een goed gevoel bij hebben en minstens voor de finale gaan.

De succeswensen kwamen van alle kanten. Ook Gerard Joling, die na een conflict met  Gordon uit de Toppers stapte, sprak een avond voor het vertrek nog met Jeroen. Ze zijn goede vrienden en Joling wenst de Toppers veel goeds toe. Voor het glitterende drietal wordt het de eerste keer dat ze voor heel Europa optreden.

In Moskou zullen de vrouw en de vader van Rene Froger er niet bij zijn. Natasja Froger heeft besloten bij haar schoonvader te blijven nu hij in het ziekenhuis ligt. Bolle Jan, zoals de vader van Rene bekend staat, werd maandagavond met spoed in het ziekenhuis opgenomen en bleek een maagwandperforatie te hebben. Een moeilijke beslissing moest gemaakt worden, maar Rene Froger besloot toch naar Moskou te vertrekken. „Mijn moeder, die mijn allergrootste fan was, en ook mijn vader hebben altijd als motto: The show must go on…

Lees hier alles over het songfestival in het Toppers-kanaal

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020