Excite

Debbie Rowe ontkent deal met moeder van Michael

Onlangs meldde de New York Post dat Debbie Rowe, de ex-vrouw van Michael Jackson en moeder van Prince Michael en Paris, de rechten op beide kinderen had verkocht. Ze zou de rechten aan grootmoeder Katherine Jackson hebben verkocht voor een bedrag van 4 miljoen dollar (zo’n 2,9 miljoen Euro).

Debbie Rowe ontkent dit bericht echter. Ze geeft aan nooit een deal te hebben gesloten over het hoederecht van de kinderen. Debbie Roweeist nu dat New York Post het verhaal intrekt. Haar advocaat liet aan nieuwszender CNN weten: ‘Er is geen overeenkomst tussen mevrouw Rowe en de Jacksons. Mevrouw Rowe heeft, buiten de bedragen die zij en Michael jaren geleden persoonlijk overeenkwamen, geen extra geld ontvangen, en zal dat ook niet doen.’ De New York Post had de informatie gekregen van een betrouwbare bron.

Debbie Rowe is in 1999 gescheiden van Michael Jackson. In eerste instantie gaf ze haar ouderrechten op, maar later heeft ze deze van de rechter weer teruggekregen. Michael Jackson zelf had in zijn testament geschreven dat zijn moeder Katherine de voogdij zou krijgen over de kinderen. Debbie Rowe wilde echter wel de voogdij over de kinderen en vandaar dat ze volgens de betrouwbare bron geld zou accepteren om de rechten van de kinderen te verkopen.

Afbeelding: examiner.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020