Excite

Deel 5 voor Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean is een zeer populaire serie films. De eerste drie delen waren ontzettend succesvol en vormen samen een trilogie. Deel vier moet nog in de bioscopen verschijnen maar belooft ook weer een groot succes te worden. En de makers zijn nog niet klaar: een vijfde deel staat reeds in de planning.

Producer Jerry Bruckheimer geeft aan dat ze bezig zijn met een nieuw script. Waar het vijfde deel over zal gaan is nog niet bekend. Ook is het niet bekend of hoofdrolspeler Johnny Depp opnieuw in de film zal verschijnen. Johnny Depp is nu namelijk bezig met de opnames voor Dark Shadows, van regisseur Tim Burton. Johnny Depp vormt wel de belangrijkste reden voor het grote succes van de films. De acteur is enorm geliefd bij het grote publiek en hij speelt zijn rol als Jack Sparrow subliem. Ook Orlando Bloom is voor veel mensen een reden om de film te kijken. Deze acteur brak door met Lord of the Rings en heeft ondertussen bewezen dat hij een topacteur is.

Deel 4 is vanaf 19 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. De film staat los van de eerste drie delen en vormt een op zichzelf staand verhaal. Wel komen de grote sterren als Johnny Depp en Orlando Bloom in de film voor. Jack Sparrow gaat in dit deel op zoek naar de eeuwige jeugd. Hoe deel 4 van Pirates zal worden ontvangen is nog afwachten. Toch rekent men opnieuw op een groot succes.

Afbeelding: Flickr account jeffchirstianen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021