Excite

Demi Lovato ontslagen uit kliniek

Demi Lovato is vrijdag ontslagen uit een ontwenningskliniek. De Disney-ster werd in oktober opgenomen, maar is nu weer vrij om te gaan en staan waar ze wil. De 18-jarige Lovato liet zich opnemen omdat ze kampte met ‘emotionele en psychologische klachten’.

Helemaal op eigen benen staat ze nog niet. ‘Ze zal contact houden met artsen die zorgen dat de klachten niet meer terugkomen,’ aldus een bekende van Lovato in het Amerikaanse People magazine. ‘Ze gaat voorlopig aan de slag met haar dagelijkse routine en wil veel tijd doorbrengen met familie en vrienden.’

Het is nog onduidelijk of ze weer aan de slag gaat voor Disney, en of ze weer aan haar carrière als zangeres gaat werken. ‘Voorlopig focust ze zich alleen op haar welzijn. Maar ze hoopt haar fans snel weer te zien.’

Vanwege haar opname verbrak de zangeres in oktober van vorig jaar haar tournee met de Jonas Brothers. Enkele dagen eerder zou ze ruzie hebben gehad me een van de danseressen. Volgens geruchten vochten beide dames om de aandacht van Joe jonas, de ex van Lovato. Er wordt ook al lange tijd gefluisterd dat de 18-jarige verslaafd is.

‘Demi is gepest op school en heeft gevochten tegen een eetstoornis en het snijden van zichzelf,’ verklaarde haar woordvoerder in oktober. De zangeres begon als zesjarige al met acteren. Ze was onder andere te zien in de films Camp Rock en Camp Rock 2.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Brinana 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020